Dongguan Xindeli Technology Co., LTD

Hvad er prisen på brugerdefineret bearbejdning af plastik CNC -dele?

Slip tid: 2023-06-14 11:00:42   Hits: 10

in Dongguan CNC Parts Processing Factory For at gøre forretninger i lang tid, hver dag kommer i kontakt med alle slags CNC -dele behandling af kunder, de kommer fra forskellige regioner i landet,nogle er over hele verden. Hver kunde har sine egne personaliserede behov, men de fleste af dem er mere bekymrede over serviceprisen for CNC -dele -behandling af tilpasning, det vil sige servicegebyret for CNC -dele -behandling. Faktisk er prisen ikke den mest kritiske, det samlede serviceniveau for CNC -dele -behandling er det mest kritiske.




some tid siden, en kunde fra Shenzhen kontaktede vores CNC -dele -behandlingsanlæg ved at lede efter"cnc -dele -behandlingstilpasning"på internettet. De har et plastik CNC -dele, der behandler brugerdefineret produkt, der skal laves, hovedsageligt for at teste, om produktdesignet er rimeligt. I den tidlige kommunikation vil Mr. Chen vide, hvor meget det koster at gøre tilpasning af plastiske CNC -dele til behandling.n


a kunde, der er bekymret over prisen i begyndelsen af ​​undersøgelsen, ved generelt ikke meget om CNC -dele -behandlingsindustrien. I CNC -dele -behandling af tilpasningsindustrien skal vurderingen af ​​omkostningerne ved CNC -dele behandling til at tilvejebringe 3D -tegninger af produktet såvel som produktionskravene i delene, herunder materialer, behandlingsmetoder, mængder og overfladebehandlingsprocesser osv. Hvis der ernogle særlige krav, er detnødvendigt at forklare tydeligt med CNC -dele -behandlingsanlægget, og omkostningerne vurderes i henhold til disse oplysninger.




if Du kan ikke levere 3D -tegninger af CNC -dele behandlingsprodukter, det er vanskeligt for CNC -dele behandlingsfabrikker at evaluere prisen for tilpasning af plast CNC -dele. Vi har også mødt mange kunder, der er ingen CNC -dele behandling af tilpassede tegninger, selv produktet har ingen fysisk. Sådanne kundeforespørgsler kan ikke evaluere prisen, vi CNC Parts Processing Factory kan ikke gøre det, skal have 3D -tegninger eller 2D -tegninger kan udføres, hvis der er et produkt, der kan tegnes i henhold til udseendet af CNC -dele -behandling tilpassede 3D -tegninger.



Relaterede nyheder

2024 Dongguan Xindeli Technology Co., LTD Alle rettigheder forbeholdes.