Dongguan Xindeli Technology Co., LTD

De tekniske vanskeligheder ved drejebænk præcisionsdele behandling

Slip tid: 2023-06-14 10:53:37   Hits: 9

lathe er et af de uundværlige værktøjer inden for industriel fremstilling, det kan skære råvarer, slibning, boring og anden behandling til at producere en række præcisionsdele, til udvikling af moderne industri giver en stærk støtte. Imidlertid er bearbejdning af præcisionsdele på drejebænke ikke let, og mange tekniske vanskeligheder skal overvindes.


efterfølgende er de tekniske vanskeligheder ved behandling


udvælgelsen og fremstilling af materialer er direkte relateret til omkostningerne ved gentagen behandling og kvalitetsstabilitet. Den opgave, der kræves til drejebænk bearbejdning, er i overensstemmelse med materialets art, og udvælgelsen af ​​parametre såsom tykkelse, længde, bredde og hårdhed er meget vigtig. Når man vælger materialer, er det ogsånødvendigt at overveje den materielle stabilitet, hårdhedsuniformitet, skærekraft og omfattende omkostninger ved materialet.


machining størrelse ognøjagtighed Kontrol drejebegrav Kræver præcis kontrol af behandlingsstørrelse ognøjagtighed. Kontrollen af ​​nøjagtighed afhænger ikke kun afnøjagtigheden af ​​maskinværktøjet, men også af bearbejdning af værktøjet, armaturets klemmekraft, justeringen af ​​stangen og værktøjet. På samme tid er det ogsånødvendigt at være opmærksom på kontrol af retningen, såsom rundheden af ​​den cylindriske overflade og fladheden i planet, hvor&101; Fejlen spiller ennøglerolle i observations- og responshastigheden for aksiale rullende lejer, præcisionsinstrumenter, kuglevurderinger osv. At vælge værktøjstype og materiale med materialets egenskaber. Skæringshastighed, skæringsvinkel, skære dybde, skære eksperimentnøjagtighed, materialesværlighedsforsyning og andre faktorer skal kontrolleresnøjagtigt for at opnå de ideelle behandlingsresultater. I denne proces skal mange aspekter overvejes, såsom kontaktområdet mellem værktøjet og materialet, temperaturkontrol, chipfjernelse og brugen af ​​smørevæske.#

surface ruhed er en af ​​de vigtigste indikatorer For at måle kvaliteten af ​​produkterne, og det er vigtigere fornogle højeprecision materialeprodukter. Til kontrol af overfladefremhed er der mange påvirkende faktorer i bearbejdningsprocessen for drejebænk. Værktøjets slidgrad, hårdheden af ​​materialet, dybden af ​​boring, behandlingshastigheden og smørevæsken skal kontrolleres.

before behandling, Det ernødvendigt at gennemgå en eller andennødvendig procesundersøgelse, såsom egenskabsanalyse af materialer, analyse af behandling, valg af værktøjer og inventar. På samme tid er det ogsånødvendigt at studere udvidelsesbeløbet for værktøjet, skæremængden, deformationen af ​​stangen og overfladetemperaturen osv. For at bekræfte eksperimentet og finde den bedste behandlingsplan. Processens følsomhed bestemmer ogsåniveauet for eksperimentatoren. For at opsummere skal drejebænk præcisionsdele behandling for at stå over for mange tekniske vanskeligheder og behovet for omfattende overvejelse og kontrol for at opnå høje-quality -produkter med højprecision Precision -dele. Til dette formål skal processorer have et solidt fundament og en bred vifte af viden med en lang række praktiske erfaringer for at udføre dette job.



Relaterede nyheder

2024 Dongguan Xindeli Technology Co., LTD Alle rettigheder forbeholdes.